Van Berlo Academy

Over onze leerschool

Onze interne leerschool biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van werken en leren. Denk daarbij aan het opleiden van stagiair(e)s, BBL-leerlingen en afstudeerders. Maar ook het omscholen van medewerkers die het specifieke vak van beton storten, beton afwerken, stellen, etc. willen leren.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring doorloop je zowel theorie- als praktijklessen die worden afgesloten met een examen. Je gaat meestal direct mee naar de bouwplaats om ook mee te draaien in het team. Zo kun je meteen in praktijk brengen wat je geleerd hebt. Uiteraard kijkt er een leermeester met je mee. Hij/zij begeleidt je gedurende het leertraject. We werken samen met Savantis, opleider binnen onze branche. Zij staan voor behoud en de ontwikkeling van vakmanschap.

Leren & werken bij Van Berlo

De interne leerschool van Van Berlo; Van Berlo Academy besteedt aandacht aan opleidingen en cursussen van onze medewerkers.

  • Je kunt instromen zonder ervaring
  • Theorie en praktijk worden direct gecombineerd
  • We blijven investeren in onze medewerkers

Ik ben als leerling betonstorter bij Van Berlo begonnen. Na een aantal theorielessen mochten we hetgeen we geleerd hebben in de praktijk brengen. Ik vind het werk leuk. We werken met veel verschillende nationaliteiten in ons team, maar we werken goed samen.

Andrejs Dovgaluks Betonstorter

Ik heb onlangs de opleiding tot Voorman gevolgd en wil graag nog doorleren. Ik vind het mooi dat Van Berlo deze opleiding aanbiedt.

Taric Gastao de Lage Voorman Betonstorter

Vacatures Van Berlo Academy

Vragen?

Heb je vragen? Of hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Naast het werk zorgt Van Berlo voor....